KIOSK APS

KIOSK AYAM GORENG APS ABS

PENGENALAN

Pendaftaran rangkaian perniagaan Kiosk Ayam Goreng yang dibuka kepada orang awam yang berminat untuk menyertai kumpulan Kiosk ABS APS yang hanya terhad kepada 100 slot pendaftar pemilik sahaja yang ditawarkan. Kiosk Ayam Goreng ABS APS ini hanya beroperasi di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Kiosk ABS APS juga memperkenal plan bisnes remote yang berpeluang untuk menjana pendapatan secara passif setiap bulan untuk pemilik kiosk dengan modal serendah RM5000 sahaja.

 

PLAN BISNES REMOTE

Plan pertama yang ditawarkan di Malaysia dalam perniagaan ayam gunting yang mana pengurusan dan penjualan diuruskan 100% oleh Ayam Pak Sheikh dan di pantau sendiri oleh pemilik kiosk. Plan ini menggunakan system perniagaan kawalan jauh yang mana ianya mampu menjana pendapatan sampingan terutamanya bagi mereka tidak boleh memberi komitmen dalam pengurusan operasi perniagaan atau tiada pengalaman dan ilmu pengetahuan dalam perniagaan.

 

MATLAMAT PLAN BISNES REMOTE

Mewujudkan perkhidmatan perniagaan kiosk kawalan jauh yang terbaik dan efisyen disamping mendedahkan masyarakat Muslim dalam bidang keusahawanan.

 

OBJEKTIF PLAN BISNES REMOTE

 • Membuka peluang perniagaan bagi mereka yang berminat untuk berniaga tetapi tidak boleh memberi komitmen terhadap perniagaan dan tiada pengalaman dan pengetahuan dalam perniagaan.
 • Membantu golongan yang kurang bernasib baik seperti golongan orang-orang tua, OKU dan asnaf untuk menjana pendapatan sampingan.

 

TAWARAN PLAN BISNES REMOTE

 1. Sumber tenaga pekerja tetap disediakan oleh APS FOOD SDN BHD
 2. Lokasi Hot Spot ditetapkan oleh APS FOOD SDN BHD
 3. Pengurusan kiosk dan jualan diuruskan oleh APS FOOD SDN BHD
 4. Pengusaha dan pekerja krew akan diberi latihan dan bimbingan dalam klinik usahawan Ayam Pak Sheikh mengikut tahap iaitu tahap 1(teori) , tahap 2 (teori dan praktikal) dan tahap 3 (kursus bisnes) yang juga diberi nama sebagai Akademi APS
 5. Pembayaran modal serendah RM 5000.00 dan meliputi semua set lengkap sebuah kiosk ABS APS seperti :
  • Dapur
  • Kiosk stainless steel
  • Kanopi
  • Utiliti
  • Bahan mentah (3hari bersamaan 6 beg)
  • Imej korporat /kiosk/krew

 

PENDAFTARAN

Harga pendaftaran adalah RM350 untuk setiap unit, pendaftar juga layak untuk menyertai klinik dan juga jemputan khas ke seminar ABS APS secara percuma.

untuk mendaftar sila klik sini.

 

 

Anda juga boleh click link ini untuk terus ke muka pendaftaran.